Pages Navigation Menu

Cel mai bun aparat foto DSLR

 

Care sunt cele mai bune aparate foto DSLR ieftine

 

In cadrul acestui articol, dorim sa-ti oferim cele mai bune sfaturi care iti pot fi utile cand cauti cel mai bun aparat foto DSLR ieftin. Vrem sa fim de ajutor si de aceea am consultat numeroase pareri si reviewuri pentru a gasi 3 dintre ofertele cele mai potrivite pentru aceasta categorie. Recomandam achizitionarea online in special pe baza preturilor mai bune decat cele din magazine.

 

 

Nikon D3300

 

1) Nikon D3300 -Analizand ofertele din comert si blogurile despre fotografie, am ajuns la concluzia ca acest model este cel mai bun produs profesional pe care ti-l poti permite contra unui cost accesibil. Dispozitivul include blitz integrat si extern, ecran LCD de 3 inch si un obiectiv kit(18 – 55mm) adecvat pentru primele explorari in domeniul fotografiei profesionale. Pachetul se livreaza cu tot cu accesoriile de rigoare, inclusiv incarcatorul pentru acumulator si un software pentru prelucrarea imaginilor preluate. In registrul tehnic, senzorul mare, de 24,2Mp si procesorul de imagine EXPEED4 garanteaza calitatea fotografiilor, chiar si la rezolutie maxima( 6000 x 4000). Se pot face setari preferentiale utilizand expunere si diafragma diferite, diferse efecte foto si, de asemenea, cu declansare automata. In plus, camera poate inregistra filme HD, cu trei valori diferite de rezolutie, in functie de preferintele la utilizare. Totul se memoreaza pe card SD, iar interfata asigura toate porturile necesare descarcarii imaginilor si filmelor(cu tot cu suport audio).

button 2

 

 

 

Canon EOS 100D

 

2) Canon EOS 100DCanon constituie rivalul pe termen lung al brandului Nikon, iar in unele privinte poate intrece, ca tehnologie, capacitatile unor modele de aparate foto din diverse categorii. EOS 100D este momentan o camera entry level cu investitie moderata de cumparare, fiind apreciata pentru rezolutia senzorului de 18Mp si pentru calitatea fotografiilor si filmelor realizate. Filmeaza la fel de bine pe cat fotografiaza, intrucat o face in format HD. Pentru imagini are 9 puncte de focalizare, un obiectiv kit inclus, de 18 – 55mm, si posibilitati foarte extinse de a seta parametrii de lucru dupa bunul plac. Modelul este perfect pentru ca iti permite sa experimentezi cu expunere diferita, blit extern si integrat(la care ai mai multe optiuni de reglaj) si are o optiune de autofocus continuu, in momentul in care filmele sunt inregistrate. Multi lauda dimensiunile mici ale camerei si greutatea limitata(450g), putand astfel lucra pe teren sau cu trepiede cu cerinte minime.  Mai mult, acumulatorul va avea autonomie buna pentru pana la 380 de cadre.

button 2

 

 

 

Canon 1200D

 

3) Canon 1200DAcest aparat foto DSLR ieftin si bun oferit de Canon include unul dintre cele mai bune preturi, cost accesibil incepatorilor in domeniul fotografiei. Este cadoul perfect pentru un adolescent care invata cum sa faca fotografii artistice, prezentand multe dintre performantele pentru care camerele acestui brand sunt apreciate. Are un senzor de 18Mp care contribuie in preluarea imaginilor la rezolutii mari, pana la valori de 5184 x 3456px. Pachetul iti ofera si obiectivul kit standard, de 18 – 55mm, pe care orice fotograf incepator trebuie sa il detina. Cum era si firesc, aparatul poate filma, utilizand o rezolutie HD. Nu lipseste blitzul, vizorul optic(cu pentaoglinda), displayul LCD de 3″ si posibilitatile de a jongla cu sensibilitatea, expunerea, diafragma si indicele white balance. Piesa poate fi programata pentru declansare automata sau fotografiere continua. Ca porturi de comunicare, se remarca interfata cu USB, HDMI si NTSC/PAL, pentru format video. Poti prelua pana la 500 de cadre cu imagini, inainte ca bateria sa se epuizeze.

button 2

 

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...